Go to Top

Menuer ud af huset

Forslag til menuer ud af huset

Bestilles maden  3 hverdage før, klarer vi at levere alt der er nævnt i brochuren. Ved senere bestilling, ring og hør nærmere.

Vi gør opmærksom på at priserne er baseret på samlet ordre d.v.s. at der bestilles samme forret, hovedret og dessert o.s.v. til hele selskabet.

Kolde retter er anrettet og serveringsklare. Varme retter er pakket i foliebakker og stillet i termokasser. Hvis låget IKKE åbnes holder maden sig varm i minimum 2 timer.

Forretter 

A.. Kold røget laks  Kr. 62,00

Med ærtepuré, friseé salat, syltede løg og flutes

B. Varm røget mandellaks Kr. 52,00

Med marinerede urter, purløgsmayo, mitzuna, syltede bøgehatte og flutes

C. Rejecocktail Kr. 60,00

Med salat, rejer, citron, tomatiseret dressing, kaviar, asparges og flutes

D. Tarteletter med høns i asparges Kr. 38,00

E. Tuncannelloni Kr. 44,00

Med basilikummayo, havtorn, babysalat, radise og flutes

F. Røget dyrekølle Kr. 48,00

Med spinat royale, tyttebærvinaigrette, syltede jordskokker og flutes

G. Mormors torskefad Kr. 44,00

Den med dilddressing og rejer. Hertil flutes

H. Karrysuppe  Kr. 40,00

Flødelegeret med grøntsager, ris og hønsekød. Hertil flutes

I. Aspargessuppe Kr. 40,00

Flødelegeret. Med kødboller, aspargessnitter og flutes


Stegeretter 

J. Svinekam med sprød svær Kr. 92,00

med hvide- og brunede kartofler, chips, rødkål, asier og sovs

K. Svinemørbrad Kr. 98,00

Stegt med rosmarin og bacon. Hertil oregano kartofler, fløde-tomatsauce, bagte grøntsager og løgkompot

L. Rødvinsmarineret svinekam Kr. 98,00

med dybstegte champignons, persillebagt pastinak, porreflan, vildmosekartofler og rødvinssauce

M. Kalvegrydesteg stegt som vildt Kr. 108,00

hertil waldorfsalat, tyttebær, gulerødder, bønner, ristede kartofler og flødevildtsauce

N. Glaseret skinke Kr. 82,00

med gulerødder, ærter, blomkål, persillekartofler og aspargessauce

O. Oksespidsbryst Kr. 98,00

Brasieret i øl og æblemost. Med saltbagt selleri, gulerodsflan, smørdampet porre, kraftig skysauce og vildmosekartofler

P. Krydderurtefarseret unghanebryst Kr. 99,00

med grønne asparges i spegeskinke, ratatouille, vildmosekartofler og krydret skysauce

Q. Krondyrkølle Kr. 148,00

Stegt med enebær. Med gulerodsflan, ovnbagt pastinak, balsamiske rødløg, vildmosekartofler ristet med hasselnødder og flødevildtsauce


R. Kalvefilet Kr. 158,00

Med broccoliflan, bagt gulerod, minimajs i bacon, vildmosekartofler og cremet basilikumsauce

S. Oksefilet Kr. 148,00

med flødekartofler, dybstegt blomkål, bønner i bacon, timianristede østershatte og sauce Bordelaise

 Desserter

T. Rubenstein kage Kr. 56,00

U. Jordbærtrifli  Kr. 34,00

V. Citronfromage  Kr. 28,00

med blød fløde

W. Brownie Kr. 40,00

med karamel og jordbærsauce

X. Rådhuspandekager Kr. 32,00

med marcipan-likørcreme

Y. Islagkage Kr. 48,00

med lag af chokoladeis, jordbæris og pistacieis

Z. Vaniljeis med lag af florentine Kr. 40,00

Hertil brombærsauce

Æ. 1 hel lagkage ( 8 personer) Kr. 168,00

Ø. Gammeldags æblekage Kr. 25,00

Å. Æbletærte Kr. 38,00

Med kanelcreme


 Smørrebrød

Alle priser på denne side er afhentningspriser

Snitter  10 stk.   Kr.  220,00

 

Uspecificeret smørrebrød 10 stk.   Kr.  278,00

 

Sandwich med salatfyld Kr.    22,00

 

Sandwich med pålæg Kr.    28,00

 

Pålægskagemand:

4-6 personer  Kr.  299,00

7-9 personer   Kr.  434,00

10-12 personer Kr.  536,00

 

 

Biksemad   Kr.    69,00

med spejlæg, rødbeder og rugbrød

 

Skipperlabskovs  Kr.    89,00

med persille, smør, rødbeder og rugbrød

 

 

Wienerschnitzel (af svinemørbrad) Kr.    98,00

Med brasede kartofler, wienerdreng, ærter og skysauce

 

Hakkebøf med bløde løg Kr.    89,00

kartofler og sovs (og naturligvis rødbeder)

 

Boeuf sauté stroganoff (af oksemørbrad) Kr.  125,00

med kartoffelmos


Buffeter:

Buffet 1:

Pocheret laks med peberrodscreme, salat, dild og marineret grønne asparges

Krabbesalat i tomatiseret dressing

BBQ wings med BBQ dip

Okseculotte

Flødekartofler

Rødbedesalat med syltede løg og mozzarella

Mixed salat med brødcroutons, ærter, tomat og agurk

Chokolademousse

Brød og smør

Pris pr. person Kr. 140,00

 

 

Buffet 2:

Let røget hellefisk med sauce tatare

Kold torsk anrettet på kinakål, rejer, dilddressing, citron og asparges

Cæsarsalat (kylling, brødcroutons, romainesalat, parmesan og mild hvidløgsdressing)

Kalkunbryst stegt i krydderurter og bacon

Oksefilet

Kartoffelsalat med basilikum, forårsløg, peberfrugt og ærter

Pastasalat med pesto, syltet løg, kikærter, valnødder og radicchio

Rucola med røde bønner, rødløg og radiser

Mazarinkage med karamel, bagt hvid chokolade og æblekompot

Brød og smør

 

Pris pr. person Kr. 160,00

 

Buffet 3:

 

Rimmet torsk med estragonmayonnaise og syltede bøgehatte

Bagt laks med top af kammuslinger og kørvel. Hertil tomat fennikelsalat

Ballontine af kalkunbryst og urter. Hertil æble-mangokompot

Rosa stegt kalveinderlår

Svinemørbrad i rosmarin og bacon

Flødekartofler med porre og gulerødder

Grøn salat med ærter og forårsløg

Bønnesalat med bagt piement, bacon og grov senneps vinegrette

Æbletærte med cremefraiche

Brød og smør

Pris pr. person Kr. 180,00

 

Buffet 4:

Kold røget laks med rygeostcreme, radiser og saltet agurk

Butterdejsindbagt torsk og spinat. Anrettet kold. Hertil bagte cherrytomater og dilddressing

Blinis med rejer og rødløgscreme

Kold kalvekød med kapersmayonnaise og friteret kapers

Rødvinsmarineret nakkesteg

Oksefilet

Ristede vildmosekartofler

Ratatouille

Tomatiseret hvedekernesalat med karse og feta

Babysalat med granatæblekerne, ristede græskarkerner og agurk

Valnøddefromage med ananaskompot og valnøddeknas

Brød og smør

Pris pr. person Kr. 195,00

Tilkøb til buffeterne

Alle priser er pr. person

a. Tunmousse med asparges og dilddressing  Kr. 20,00

b. Kold hvid fisk på salat med persilledressing  Kr. 22,00

c. Krabbesalat i tomatiseret dressing med asparges og champignon Kr. 20,00

d. Pastasalat med langtidsbagte tomater, bacon og basilikum  Kr. 15,00

e. Frikadeller ( 3 små) Kr. 15,00

f. Gratineret pandekage med krydret kødsauce Kr. 14,00

g. Svinemørbrad stegt med rosmarin og spegeskinke Kr. 28,00

h. Kartoffelsalat Kr. 15,00

i. Ristede vildmosekartofler med timian Kr. 8,00

j. Flødekartofler Kr. 19,00

k. Madagascarsauce (flødepebersauce) Kr. 14,00

l. Rødvinssauce Kr. 10,00

m. Løgtærte med bacon og rosmarin Kr. 16,00

n. Ostefad med frugt, grønt og hjemmebagt kiks kr. 32,00

o. Rådhuspandekager (1 stk pr. person) Kr. 16,00

p. Brie med druer og hjemmebagte kiks Kr. 16,00