Go to Top

Selskabsmenuer

Festarrangement 1

Velkomstdrink:
Mimosa (asti med appelsinjuice)

Menu:

Tuncannelloni
Med frisk salat, basilikumsmayo, flutes og smør

Herefter buffet med:

Rødvinsmarineret nakkesteg

Oksecuvette med krøl og rosmarin

Flødekartofler

Kartoffelbåde med persillepesto

Blichers favoritsauce

Cremet blomkålssalat med æbler, syltede løg og ristede   græskarkerner

Babysalat med tomat, brødcroutons og bacon

Vine:
Under spisningen serveres hvidvin, rødvin, øl og vand  ad Libitum

Efter middagen:
Serveres på buffet kaffe/the med mazerinkage med nougatcreme,
blåbær, florentiner og bagt hvid chokolade

Pris pr. person Kr. 369,00


Tilbud på barnedåbsfest

Velkomstdrink:
Tempt cider med jordbær og lime

Buffet med:
Hvidvinsdampet skærising med marinerede urter, friséesalat og dilddressing

Varmrøget torsk med krydderurter og ærtecreme

Spegeskinke med spinattimbale og saltede mandler

Tomat-løgtærte med oregano

Kyllingespyd med chilidressing

Oksefilet stegt med krydderurter og hvidløg

Flødekartofler med gulerødder og porre

Pastasalat med bacon, tomat og basilikum

Blomkålssalat med æble og hasselnødder

Brød og smør.

Under buffeten serveres:
Rosé, øl og vand

Efter middagen:
Kaffe/the med jordbærtrifli

Pris pr. person Kr. 340,00


Festarrangement 2

Vælg 1 forret, 1 hovedret og 1 dessert

Velkomstdrink:
Parkdrink

Forretter :
Røget ørredfilet
Med marineret urter, babysalat, kørveldressing,
lakserogn, hjemmebagt brød og smør

Butterdejsskal med høns i asparges

Hovedretter: 
Nakkesteg stegt som vildt
Serveres med Waldorfsalat, tyttebær, persillekartofler, bønner,
stråkartofler og flødevildtsauce

Kalvespidsbryst
Braseret i mørkt øl og æblejuice. Serveres med porreflan, ovnbagt
pastinak, dybstegt minimajs, smørristede vildmosekartofler og kraftig
skysauce med bacon og timian

Desserter:
Ananasfromage
Med blød fløde, glaseret hasselnødder og ananaskompot

Vaniljeparfait med lag af hasselnøddeflorentiner
Hertil brombærsauce

Vine:
Under middagen serveres hvidvin, rødvin, dessertvin,  øl og vand ad Libitum

Efter middagen:
Kaffe/the med småkager på buffet

 

Pris pr. person Kr. 398,00


Festarrangement 3

Vælg 1 forret, 1 hovedret, 1 dessert og 1 natmad

Velkomstdrink:   
Asti Spumante

Forretter:
Birkesstegt laks
På spinatcreme, rødbeder i julienne og krydderurter
Hertil brød og smør

Fisketallerken
Med laks, torsk, dildmarineret rejer, grønne asparges, salat og
dilddressing. Hertil brød og smør

Hovedretter:
Oksefilet
Med persillestegt minimajs, dybstegte blomkål, porreflan,
flødekartofler og sauce Bordelaise

Krondyrkølle
Med persilleristede vildmosekartofler, gulerodsflan, smørdampet
porre, sesambagt rødbede og flødevildtsauce

Desserter:
Tiramisuparfait
Med moccasirup og hybensauce

Pære Belle Helene
Syltede pære, vaniljeparfait og chokoladesauce

Vine:
Under middagen serveres hvidvin, rødvin, dessertvin, øl og vand ad Libitum

Efter middagen:
Kaffe/the med hjemmebagt kransekage
Bar med øl, vand og vin

Natmad:
Flødelegeret aspargessuppe
med kødboller og aspargessnitter. Hertil lun flutes

Lune frikadeller
Med kold kartoffelsalat, grøn salat, surt og rugbrød

Pris pr. person Kr. 579,00

Baseret på et 7 timers arrangement


 Fest til fast pris

Velkomstdrink:
Asti Spumante

Menu:
Fiskesymfoni
Med farseret rødspætterulle med laksecreme, marineret urter og safrandressing
Varmrøget mandellaks med spinat, bagte cherrytomater og peberrodscreme
Mild chilirejer med bredbladet persille og lime. Serveres med kinkakål og agurk i cremefraiche og ingefær
Brød og smør

Mundfrisker:
Æble-estragon sorbet

 Kalvemørbrad
Stegt med grønne krydderurter og svinenet
Serveres med årstidens grøntsager,
smørristede vildmosekartofler og cremet og krydret kalvesky

Bryllupsis
Passionparfait og karamelparfait i lag. Overtrukket med marcipan og
pyntet med glaserede hasselnødder og lys chokolade.

Under middagen:
Vin, øl og vand ad libitum

Efter middagen:
Buffet med kaffe, the og hjemmebagt kransekage
Hertil bydes 1 cognac eller Baileys

Bar med:
Vin, øl og vand

Natmad:
Vælg selv frit fra natmads kortet

 

Pris pr. person Kr. 789,00

Baseret på et 9 timers arrangement

 

 


Forretter:

 

Rejecocktail  Kr.  75,00
Med tomatiseret dressing, kaviar, asparges, lun flutes og smør

Honningglaseret lakserose Kr.  80,00
Med flødestuvet spinat, sprøde jordskokker, paprikamandel,
Krydderurter, lun flutes og smør

Varmrøget peberlaks Kr.  65,00
Med purløgsmayo, syltede bøgehatte, havtorn, hjertesalat,
sprød  rucola, lun flutes og smør

Therøget torsk Kr.  58,00
På grov ærtepuré. Hertil bagt cherrytomat, persillefrites,
mormordressing, lun flutes og smør

Spinatroulade Kr.  58,00
Med lufttørret skinke og pikant urtecreme. Hertil mitzuna, frisée,
saltede mandler, semi dried tomater, lun flutes og smør

Røget dyrekølle Kr.  60,00
Med spinattimbale, tyttebærvinaigrette, sprøde jordskokker,
syltede rødløg, lun flutes og smør

Carpaccio af oksemørbrad Kr.  70,00
Med sennepscreme, ristede pinjekerner, rucola,
parmesan, lun flutes og smør

Vitello Tonnato Kr.  75,00
Kold kalvekød i tynde skiver med tunsauce.
Hertil frisée, mitzuna, friteret kapers, bagte cherrytomater, lun flutes og smør

Hovedretter

Svinekam med sprød svær Kr. 128,00
Serveres med hvide- og brunede kartofler, chips, rødkål, asier og flæskestegssauce

Rødvinsmarineret svinekam Kr. 138,00
Serveres med gulerodsflan, franske ærter, dybstegte blomkål, timiankartofler og rødvinssauce

Kalvesteg stegt som vildt Kr. 142,00
Med waldorfsalat, tyttebær, bønnesauté, stråkartofler,
persillekartofler og flødevildtsauce

Gammeldags oksesteg Kr. 128,00
Serveres med asier, tyttebær, bønner, gulerødder, glaseret perleløg,
vildmosekartofler og skysauce

Oksefilet Kr. 164,00
Serveres med persillestegt minimajs, dybstegte blomkål, porreflan,
flødekartofler og sauce Bordelaise

Kalvefilet Kr. 174,00
Med broccoliflan, gratineret selleri, forårsløg i bacon,
ovnbagte krydderkartofler og cremet basilikumssauce

Svinemørbrad stegt med rosmarin og bacon Kr. 138,00
Serveres med oreganokartofler, flødetomatsauce, bagte løg,
grillet squash og persille-selleri mousse

Desserter

Fragelité Kr.  70,00
Med hybenparfait. Hertil hybenpuré og bagt hvid chokolade

Islagkage Kr.  79,00
Med lag af pistacieis, chokoladeis og jordbæris. Overtrukket med marcipan.
Pyntet med brændte mandler og chokolade

Isbombe Kr.  70,00
Med ydre af chokoladeis og kerne af flødeis med hasselnødder,
marcipan og nougat. Pyntet med chokolade knæk og glaseret hasselnødder

Desserttallerken Kr.  70,00
Med 2 slags kager, is sorbet, frugt, bær og puré

Fromage Kr.  46,00
 Med karamelsauce eller kirsebærsauce (ananas, rom, citron eller andet)

Æbletærte Kr.  50,00
Med kanelis, brombærsauce og mandelkagecrumble

Chokoladebrownie Kr.  58,00
Med karamel, chokoladesirup, vaniljeparfait, bagt hindbærkompot og estragonknas


Natmad

Karrysuppe med ris, hønsekød, grøntsager og fløde. Hertil lune flutes Kr. 64,00
Flødelegeret aspargessuppe med kødboller og aspargessnitter.
Hertil lun flutes
Kr. 64,00
Croissanter med 2 slags fyld og mixed salat. Vælg mellem rejesalat, krabbesalat, hønsesalat eller skinkesalat Kr. 58,00
Kyllingetærte og  porretærte med tomatsalat, grøn salat og mangodressing Kr. 58,00
 Lune frikadeller med kold kartoffelsalat, grøn salat, surt og rugbrød Kr. 58,00
Ungarsk gullaschsuppe med rigeligt fyld og dejligt krydret. Hertil lun flutes Kr. 68,00
Løgsuppe med ostegratineret brød Kr. 54,00
Lav selv hotdogs med det hele….
Med røde og ristede Bayerske pølser, ristet brød, ketchup, sennep, remoulade, agurkesalat, ristede- og rå løg
Kr. 68,00
Tarteletter med høns i asparges Kr. 58,00
Skinkestang
Skinke, porre og champignon i cremet sauce og indbagt i butterdej.
Serveret med grøn salat, tomatsalat og krydderurtecremefraiche
Kr. 64,00
Pølsebord med 3 slags pålæg, lun leverpostej med bacon og champignon, brie
hjemmebagt brød og smør
Kr.60,00

Buffeter

Buffet 1:

Velkomstdrink:
Parkdrink

Tunmousse med sesambagte grønne asparges og dilddressing
Varmrøget peberlaks med marinerede urter og citroncremefraiche
Kold torsk med rejer, salat og persilledressing
Tarteletter med høns i asparges
Ribbensteg med coleslaw
Oksefilet
Flødekartofler
Blomkålssalat med ristede valnødder
Grøn salat med mormordressing
Brød og smør

På ta´selv bord:
Kaffe og æblekage

Pris pr. person Kr. 280,00

Buffet 2:

Velkomstdrink:
Asti

Lakseroulade med sprød salat og syltede rødløg
Therøget skærising med havtorn, syltede jordskokker og tomatkompot
Kold dampet rødspættefilet med dildmarinerede rejer, friséesalat og citrondressing
Blæksprutteringe med rødløg, sort dansk kaviar og cremefraiche
Carpaccio med kapersmayo og parmesan
Glaseret skinke
Krondyrkølle
Vildmosekartofler
Ovnbagte grøntsager
Broccolisalat med æbler, valnødder og fløde
Sellerisalat med tranebær og hasselnødder
Radicchio, hjertesalat , bacon, brødcroutons, tomat og majs
Brød og smør

På ta´selv bord:
Kaffe, citronfromage og kransekage

Pris pr. person Kr. 338,00

Buffet 3:

Velkomstdrink:
Cava

Italienskinspireret buffet
Hvidvinsdampet rødspættefilet med fennikel, rucola og dildcreme
3 slags bruschetta: tomat-basilikum, hvidebønner-seranoskinke, kylling-kapers
Salvie bagt laks med trøffelæggestand
Bresaula med parmesan og citron
Risotto med kammuslinger, rejer og peberfrugt
Lammeculotte stegt med dijon
Rødvinsmarineret kalveinderlår farseret med løg og persille
Grov båndpasta med pesto og pistacie
Rucola og raddichio med brødcrouton, græskarkerner og tranebær
Gratineret squash og tomat
Spinat-ferskensalat med kokos og balsamico
Cepresesalat
Brød og smør

På ta´selv bord:
Kaffe og tiramisu

Pris pr. person Kr. 368,00


 Tilkøb til buffeterne

Alle priser er pr. person

a.   Tunmousse med asparges og dilddressing Kr. 20,00
b.   Kold hvid fisk på salat med persilledressing Kr. 22,00
c.   Krabbesalat i tomatiseret dressing med asparges og champignon Kr. 20,00
d.   Pastasalat med langtidsbagte tomater, bacon og basilikum Kr. 15,00
e.   Frikadeller (3 små) Kr. 15,00
f.   Gratineret pandekage med krydret kødsauce Kr. 14,00
g.   Svinemørbrad stegt med rosmarin og spegeskinke Kr. 28,00
h.   Kartoffelsalat Kr. 15,00
i.    Ristede vildmosekartofler med timian Kr. 8,00
j.    Flødekartofler Kr. 19,00
k.   Madagascarsauce (flødepebersauce) Kr. 14,00
l.    Rødvinssauce Kr. 10,00
m.  Løgtærte med bacon og rosmarin Kr. 16,00
n.   Ostefad med frugt, grønt og hjemmebagte kiks Kr. 32,00
o.   Rådhuspandekager (1 stk pr. person) Kr. 16,00
p.   Brie med druer og hjemmebagte kiks Kr. 16,00


Brunch på Hedelund

Start senest 10.30

Brunch buffet 1:
Brunch pølser
Scrambled  eggs
Lun leverpostej med champignon
2 slags pølser med oliven, syltede løg, peberfrugt, salat og peberrodscreme
2 slags ost med kiks og frisk frugt
Pandekager med sirup og jordbærkompot
Husets abrikosmarmelade med mandel
Rundstykker
Grovbrød
Rugbrød
Smør

Pris pr. person Kr. 148,00

Brunch buffet 2:
Bacon
Spejlæg
Brasede kartofler
Varmrøget torsk med ærtepuré, syltede løg og havtorn
Lakse-spinatpie med dilddressing
Ristede chorizopølser med tomatkompot
Pommes Rösti
Løgtærte
Gratinerede pandekager med oksekødsfyld
Græsk youghurt med honning og ristede mandler
Amerikanske pandekager med blåbær i hasselnøddesirup
Chokolademuffins
Grovbrød og smør

Pris pr. person Kr. 185,00

Brunch buffet 3:
Kippers med purløgsmayo og løgrelish
Laksepie med svampe og forårsløg
Kold landskinke med marineret cherrytomater og agurkecreme
Klassisk krosalami med oliven og artiskokhjerte
Tortilla med kartoffel, bacon og løg
Grønne asparges i spegeskinke med kartoffelhumus
Frugtsalat i appelsinsaft med vanilje
Grillet rosmarinbrie med chili-abrikoskompot
Skyr med acaciehonning og Kalles mysli
Grovbrød, rugbrød og smør
Wienerstang

Pris pr. person Kr. 175,00

 

Tilkøb til bruncharrangementer:

 

Velkomstdrink Mimosa (cava og appelsinjuice) Kr. 20,00
Kaffe/the Kr. 32,00
Æble- og appelsinjuice Kr. 20,00
Dr. Nielsen 2 cl.  Kr. 15,00
Gammel Dansk 2 cl. Kr. 15,00
Snaps 2 cl. Kr. 15,00
Brandy 5 års 2 cl. Kr. 20,00
Baileys 2 cl. Kr. 15,00

 


Børnemenu

Agurkestave, gulerodsstave, cherrytomat, brød og smør Kr. 28,00
Bøf af oksefilet med ærter,
Pommes frites og bearnaisesauce
Kr. 98,00
 Kyllingenuggets med salat og pommes frites Kr. 58,00
Boller i karry med ris og grøn salat Kr. 69,00
Grov pasta medkødsauce Kr. 69,00
Vaniljeis med chokoladesauce Kr. 38,00
2 stk pandekager med jordbærsyltetøj og sukker Kr. 38,00
2 kugler is til pandekager Kr. 15,00
Samme menu som de voksne 1/2 pris for børn under 12 år

 


Vinarrangement

Vinarrangement nr. 1

Følgende vine serveres ad libitium under middagen:

Takun Chardonnay, Chile

Takun Cabenet Sauvignon, Chile

Dessertvin fra Rooiberg Winery, Sydafrika

Kr. 239,00

Vinarrangement nr. 2

Følgende vine serveres ad libitum under middagen:

Macon Villages, Frankrig

Leo Malbec, Argentina

Grahams Late Bottled Vintage Port, Portugal

Ud over disse vinarrangementer kan vi naturligvis altid lave et vinarrangement specielt til dig/jer ud fra vores vinkort.

Kr.  299,00

Øvrige priser:

Husets vine pr. flaske
Dessertvin Rooiberg Winery pr. glas
Kr.219,00

Kr.  36,00

Kaffe/the Kr.  32,00
Kransekagestykker
Kr.  28,00
Småkager
Kr.  18,00
Øl fra Kr.  30,00
Sodavand Kr.  28,00
Cognac eller likør 2 cl. Fra Kr.  40,00
Snaps og bitter 2 cl. Kr. 28,00
Spiritus 2 cl. Kr. 30,00